Пророчество на Ванга: Цунами заличава държави в Азия, метеорит удря Русия 28.12 | 11:20

Чужди медии публикуваха предсказанията в навечерието на коледните празници

От iNews

Пророчествата на баба Ванга за 2019 година намериха важно място в британския таблоид The Sun. На Бъдни вечер и Daily Express също публикува предсказанията й, пише "Монитор".

Не е ясно откъде авторите на статиите са се сдобили с тях, но е отбелязано, че за предстоящата година българската пророчица е предсказала, че някои от световните лидери трябва да внимават.

Сред "застрашените" според изданието е президентът на Русия - Владимир Путин. Животът му ще бъде в опасност, тъй като срещу него ще има опит за покушение.

Доналд Тръмп също ще има трудна година, отбелязва The Sun. Авторката на материала Беки Пембъртън пише, че баба Ванга е предрекла, че Доналд Тръмп ще бъде засегнат от мистериозна болест, която ще засегне слуха му. Освен това член на семейството му може да пострада в автомобилна катастрофа.

"Балканският Нострадамус"", както наричат в статията баба Ванга, предупреждава и за природни бедствия, пишат от The Sun. Огромно цунами може да заличи държави в Азия, а Русия ще бъде ударена от метеорит. Думите й са стряскащо правдоподобни, защото само преди дни Индонезия беше залята от цунами, което уби стотици.

Европа също няма да е в безопасност, но не заради природни бедствия, а заради невиждана икономическа криза.

Според баба Ванга в Тихия океан ще има силни земетресения, които ще предизвикат цунамита. Западният бряг на Щатите също е застрашен според нея. В Русия пък падна огромен метеорит, който за щастие не отне човешки животи.

Изданието припомня още, че сред най-известните предсказания на Ванга е това, че 44-ият президент на САЩ ще бъде афро-американец. Предполагаемият успех на нейните предсказания е 85% според последователите й. Все пак от The Sun успокояват читателите си, че не всичките й предсказания се сбъдват. Така например Барак Обама е трябвало да бъде последният американски президент, което на практика не се случва.

Водещи

Най-четени