Левски с 3-годишен план за радост на феновете 16.06 | 14:24

До 2020 г. „сините“ трябва да спечелят титла и купа

От iNews.bg

Отговарящият за случващото се в спортно-технически аспект в Левски Даниел Боримиров обяви любопитна новина около клуба. Спортният шеф даде да се разбере, че на "Герена" са си поставили 3-годишен срок, в който трябва да постигнат набелязани цели и отборът да се харесва на феновете.

"Както обикновено, така и този път Левски си е поставил високи цели. Ще преследваме титлата и Купата на България. От много време насам Левски стартира подготовката с шест нови попълнеинея, което е радостно за нас. Знаете, че прозорецът е до края на месец август, в този период Левски ще се стреми да взема добри футболисти на постовете, на които смятаме, че имаме нужда, за да може Левски да върви нагоре и да радва "сините" привърженици", коментира Боримиров чат на живо с феновете на тима във фейсбук страницата на Левски.

"Обявяваме си план в следващите три години Левски да изглежда, така както ние - спортно-техническото ръководство си представяме", каза още той.

"Искам да благодаря на всички футболисти, които са дали много на Левски в последните години. В живота има и такива моментни, в които един клуб тръгва по друг път на развитие. Всичко това е заложено в нашата концепция за 3-годишното развитие. Виждате, че залагаме на юноши, връщаме футболисти, които са тръгнали от нашата школа. Ние искрено им вярваме, защото те са закърмени с левскарското мляко. Знаят какво е Левски. В разговорите с тях всеки един от тях копнее да се докаже".

"Работим по крилата и десния бек. Искаме футболисти, които ще дойдат на тези позиции да са по-добри от тези, които досега бяха в Левски. Това е свързано с доста наблюдения. Не искаме да правим грешки, ще изисква повече време, но работим по този въпрос."

"Вече споменах, че обявяваме един план за развитие от порядъка на 3 години. Всяко начало е трудно. В първите месеци ше обиграваме отбора и ще градим гръбнака. В следващите две години ще вземаме по 1-2 футболисти, с които да надграждаме. След края на подготовката ще се водят разговори с Бурабия. Той за нас е ключов футболист. Той ще бъде един от ключовите фактори в нашия отбор, който искаме да градим. За да вземем футболист от Бразилия, преди това тези футболисти трябва да сме ги наблюдавали. Според мен нашето скаутско звено трябва да се разрасне. Един скаут не е достатъчен", призна още Даниел Боримиров, предаде Sporta.bg.

Водещи

Най-четени