CR7 и Реал Мадрид преговарят за нов договор 02.01 | 15:54

Шефовете на „Белия балет“ предлагат повече пари на звездата, за да остане

От iNews.bg

В офисите на "Сантяго Бернабеу" е започнала операция по подновяване на договора на Кристиано Роналдо, пише мадридският вестник "АС". Суперзвездата на Реал (Мадрид) ще получи повишение на заплатата и още допълнителни години, в които да радва феновете на шампиона на Европа и света. Ако се стигне до споразумение, то най-вероятно португалецът ще завърши кариерата си в Мадрид, предаде Sporta.bg.

Преди около година Кристиано подписа последния си договор с "лос бланкос". Той е с продължителност до 2021 и му носи заплата от 24 милиона евро на година. Португалският национал обаче не е доволен от тези параметри, тъй като Лионел Меси и Неймар взимат почти двойно повече от него. 

32-годишният носител на "Златната топка" бе замесен в спекулации, които го пращаха далеч от "Сантяго Бернабеу". Говори се, че Реал вече усилено търси заместник на португалеца, като на първа линия са Еден Азар и Неймар. По всичко обаче личи, че Роналдо не е казал последната си дума и босовете на "Белия балет" му имат безвъзмездно доверие. 

Най-четени