Клуни и Амал ще гледат близнаци 07.06 | 08:46

Ела и Александър проплакаха вчера в Лондон

От iNews.bg

Джордж Клуни и съпругата му Амал се сдобиха с две дечица наведнъж. Близнаците Ела и Александър се родиха вчера в Лондон, предаде "Дарик". "Тази сутрин Амал и Джордж посрещнаха Ела и Александър Клуни в живота си. Ела, Александър и Амал са здрави, щастливи и добре. Джордж е упоен и ще се възстанови след няколко дни", каза говорител на актьора.

През февруари стана известно, че 39-годишната Амал е бременна и семействата на двамата са много щастливи от този факт. Актьорът, който е на 56 години, разкри в края на февруари, че ще има близнаци. "Страшно щастливи сме. Чака ни голямо приключение", сподели Клуни. Тогава той призна и че много от приятелите му са го закачали, че ще стане баща на 56 години. Той обаче припомни, че Жан-Пол Белмондо е станал баща на четвърто дете на 70-годишна възраст.

Клуни призна, че избирането на имена не му е стихията, като се пошегува пред "Ентъртейнмънт тунайт" през март: "Съпругата ми каза, че не мога да кръстя близнаците Каса и Амигос. Това е единственото нещо, което ми е забранено". Той направи препратка към компанията за текила "Касамигос", която притежава заедно със съпруга на Синди Крофорд Ранди Гербер.

Водещи

Най-четени