Джошуа: Ще се бия с Кличко или Пулев през ноември 13.06 | 19:05

Странно е да се готвя за мач без да знам съперника си, каза шампионът

От iNews.bg

Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа обяви, че ще има мач към края на годината и той ще бъде срещу Кубрат Пулев или Владимир Кличко. Към този момент по-вероятно е британецът да се изправи в мач реванш срещу украинеца, но все още не е изключено да има и среща с Кобрата, пише Sporta.bg.
 
"Следващият ми мач ще е с Кличко или Пулев и бих казал, че ще се проведе в края на октомври, в средата на ноември или най-късно през декември. Мисля, че най-подходящо и най-реалистично е да говорим за средата на ноември, което означава, че ще започна тренировъчния лагер през август, за да имам три месеца подготовка преди срещата", каза световният шампион.
 
"Странно е, че ще се готвя за мач, а не знам кой ще ми е съперникът, но има начини да тренираш по-общо. Например, важното ще е да си върна ритъма и бързината, защото те се губят, реакциите стават по-бавни и мога да се готвя в тази насока. Обръщам внимание на основните неща в тренировките и ще се постарая след това да изчистя някои по-дребни детайли”, обясни Джошуа.
 

Водещи

Най-четени