Можете ли да познаете на коя музикална легенда е дъщеря това момиче? 18.01 | 14:14

И майка ѝ, и баща ѝ са прочути

От Неда Ковачева

Не е новина, че децата обикновено приличат на родителите си. Но винаги е любопитно да се наблюдава как наследниците на наистина известни хора постепенно започват да се превръщат в копия на своите родители, но в ново издание.

Безспорно такъв е случаят с момичето, което виждате на снимката. Тя е плод на любовта на една от емблематичните двойки на 90-те години - Кърт Кобейн и Къртни Лов. Франсис Бийн Кобейн вече е на 21 години и както сами можете да се убедите от снимките, е "одрала" кожите на майка си и баща си.

1165139

Преди дни Франсис пусна в интернет своя снимка, на която покъртително много прилича на баща си Кърт Кобейн. Тя се е постарала да наподоби вида му като е заложила на гръндж стила, емблематичната руса коса и изражението на лицето, което излъчва едновременно спокойствие и непримиримост.

1165140

Освен очевидните визуални прилики между Франсис и нейните родители, явно момичето притежава и поне част от дарбата на баща си. Талантът ѝ обаче е тръгнал в друга посока - тя се занимава с изобразително изкуство и вече има две самостоятелни изложби.

1165136

Водещи

Най-четени