Алена вещае 3 глобални войни през 2014 г. 17.12 | 12:18

Астроложката съветва да сме пестеливи, но в края на годината ще сме доволни

От Лазар Тодоров

Астроложката Алена предсказва в интервю за в. "Всеки ден", че идната година – 2014-а, ще бъде изпълнена с трудности и изпитания. През 2014 година Алена твърди, че хората трябва да осъзнаят как сами чертаят пътя си и вървят към страдание, тласкани от желанието си към материалното, и това няма да купи живот и здраве. Никой не трябва да мисли само до границите на дома си и е щастлив да е нещастен.

Алена отправи предупреждение към правителството на България, че поискана услуга от чужбина, ако не бъде отказана, може да доведе до икономически загуби за страната.

Собствената си съдба и карма Алена твърди, че можем да променим, като променим мисленето си и бъдем отворени към себе си и обществото. Не бива да се поддаваме на негативната енергия, а да се стремим към положителното.

Според китайския хороскоп предстои годината на Дървения син кон. Според Алена това ще е година на оживление и активност. Хората ще имат шанс за развитие и постигане на цели, които изглеждат невъзможни. Алена съветва да сме пестеливи, но в края на годината ще сме доволни от постигнатото.

Относно пророчеството на Нострадамус за Трета световна война тя коментира, че хората търсят тръпката около някаква предизвестена страхотия от Нострадамус. Алена споменава, че пред човечеството по-скоро се очертават три глобални войни.

Първата е свързана с парите. Втората – на религиите. Третата – на хора срещу хора. Тези войни може да се избегнат, ако хората се вслушват повече в разума си.

Водещи

Най-четени