Ето кой скалъпи компроматите срещу Тръмп 15.10 | 09:24

Мръсните номера преди изборите нямат край

От iNews.bg

Кандидатът за президент на Съединените американски щати Доналд Тръмп определено не е сред най-примерните граждани и политици. В последно време започнаха да изскачат все повече компромати срещу него, но изглежда това е част от мръсните номера в предизборната кампания.

От щаба на другия кандидат за държавен глава – Хилари Клинтън, обсъждали как да уязвят противника. Те планирали атака с обяви за работни места в компаниите на Тръмп с непристойни изисквания към кандидатките, стана ясно от електронна преписка на членове на Демократическата партия, публикувана в сайта WikiLeaks.

Едно от условията в изфабрикуваните обяви било желаещите да заемат позицията "да не качват килограми". Също така се изисквало умение "да лъжат за своята възраст, ако началникът ви смята за твърде стара", а като бонус - "желание да оценява привлекателността на други жени". Като допълнение описанието обяснявало, че в компаниите "се поддържа приятелска работна атмосфера", а началникът "може да ви приветства с целувка по устните и да ви опипва на масата за заседания".

1790837

Според информацията авторът на този компромат го изпратил за одобрение на директора на връзки с облествеността на партията Луис Миранеде. Той от своя страна отговорил, че няма против да се пусне подобна мълва в публичното пространство.

Междувременно кандидатът на републиканците Тръмп отрече появилите се наскоро обвинения, че е притеснявал с поведението си различни жени и че е им е посягал сексуално. Нещо повече, бизнесменът дори нарече четирите дами, които го обвиниха, "болни лъжкини, търсещи пари и слава". Типично в негов стил милиардерът дори отбеляза, че въпросните представителки на нежния пол не са достатъчно привлекателни за неговия вкус.

Водещи

Най-четени