„Южен поток“ търси български финансисти, дава им 4000 лева 30.10 | 10:35

Изискванията са за най-малко 13 години опит, руски и английски език

От Мария Стоянова

В българските сайтове валят атрактивни оферти за работа от страна на "Южен поток България". Фирмата търси нови специалисти като предлага брутна заплата в размер на 4000 лева на месец. Обявените свободни позиции са за финансов мениджър и експерт по финансово планиране.

Изискванията на "Южен поток България" АД за финансов мениджър са за придобита магистърска степен по финансова специалност, най-малко 15 години стаж като финансист в областите нефт и газ, както и познаване в дълбочина на нефтената и газовата индустрии и развитието на тенденциите на международните пазари.

Срещу 4000 лв. на месец мениджърът се очаква да има опит в работата с финансов софтуер, да знае руски и английски език, както и да притежава отлични компютърни, комуникационни, аналитични и технически умения.

Компанията търси експерт по финансовото планиране, който също да притежава магистърска степен по финансова специалност или в сферата на мениджмънта и контрола на кредитни сделки. Очаква се кандидатът да има трудов стаж като финансист в област нефт и газ най-малко 13 години.

Други изисквания към кандидатите за тези позиции включват владеене на руски и английски, познаване в дълбочина на нефтената и газовата индустрии, опит във взаимодействие с международни финансови институции и други.

В сайтовете за работни оферти се наблюдава огромен интерес към тези позиции. Само за няколко дни над 3000 души са разгледали атрактивните предложения за работа по проекта за газопровода.

Водещи

Най-четени