Добрият хотел не спира да се модернизира 26.10 | 17:06

Стилни предложения и високи технологии на изложението СИХРЕ 2017

От iNews.bg

Добрият хотел е този, който съчетава стил и модерни технологии. В него винаги се усещат вниманието към детайла, стремежът към хармония, практичността и функционалността на всеки елемент от мебелировката. Многобройни и през тази година ще бъдат предложенията, които хотелиерите ще открият по време на изложението за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ, което ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център.

Форумът се организира от Интер Експо Център и Националната Асоциация Хотел Ресторант Кафетерия (ХоРеКа) и се провежда паралелно с изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК.

Ароматни и комфортни идеи за баня

Банята е мястото, в което гостите на хотела релаксират. Затова продуктите за нея трябва да бъдат внимателно подбирани. На СИХРЕ 2017 фирма "Литиум" ще даде своите предложения, сред които са шампоаните и душ-гелове саше FRUITYLICIOUS, с богат набор от аромати. На фирмения щанд посетителите ще открият еко сапун BOTANIKA, който е пoд формата на камък за SPA, както и диспенсера SENSE, съчетаващ шампоан и душ гел. Своите решения ще предложи и CWS-boco International. Компанията предлага автоматичния си диспенсър за подсушаване на ръце с текстилна ролка Paradise Dry Slim. На щанда ѝ ще може да бъде видяна и високотехнологичната тоалетна дъска CLEAN SEAT. След всяко използване седалката за завърта на 360 градуса под напоена с работещ разтвор четка. С един резервоар тя може да бъде почистена 1200 пъти, а 8-те батерии издържат до 5000 цикъла. С иновативни идеи за подобряване на хигиената ще се включи и фирма Хаглайтнер България. Сред решенията ѝ са XIBU – система за тоалетната на бъдещето, както LUNA 2.0 – комплексен пакет за красива и елегантна баня.

Високотехнологични решения за управление

Преобразявайки света, високите технологии навлизат все повече в ежедневието и бизнеса, улеснявайки доскоро трудоемки процеси. В помощ на бизнеса компания "Елтрейд" ще предложи ERP системата SAP Business One. Тя обхваща много от фирмените дейности – финанси, логистика, операции, складови наличности, управление на взаимоотношенията с клиентите, а приложението ѝ се адаптира спрямо нуждите на клиента. Посетителите ще могат да се запознаят и с решението за оптимизиране на инвентаризацията – софтуера ELTRADE INVENTORY. Той позволява безконтактно извършване на процеса чрез използване на радиочестотна връзка между четящо устройство и електронен етикет, действащ по подобие на баркода.

Специален софтуер за търговски обекти посетителите на СИХРЕ 2017 ще открият и на щанда на фирма Янаксофт. Програмата е с единна инсталация и чрез различни настройки се изгражда дизайн, подходящ за съответния обект. Тя съдържа всички необходими модули за управление на ресторанти, хотели, магазини за хранителни стоки, магазини за дрехи и обувки, борси за търговия на едро и други.

Издръжливо и екологично оборудване

За красиви интериорни решения за хотела, ресторанта посетителите могат да се спрат на щанда на "Чар". Фирмата предлага дамаските с предпазващата от замърсяване технология Aqua Clean. В отговор на тенденцията към опазване на природата, хотелиерите ще открият предложенията на Пулито БГ. Компанията ще представи ЕСО салфетки от рециклирани материали, чиито влакна са 100% биоразградими. Разбира се, изборът от цветови решения е богат. Сред предложенията на фирма Веедик за декорация на маса са салфетките на TORK. В сферата на специфичното оборудване хотелиерите ще открият и камериерските колички на RUBBERMAID, както и контейнери за храна.

Всички новини за СИХРЕ 2017 ще откриете в сайта food-exhibitions.bg.

Водещи

Най-четени