Световноизвестни лектори на Първия международен бизнес форум 01.11 | 16:22

Събитието ще се проведе на 11 ноември в София Тех Парк

От iNews.bg

Българският еврокомисар по цифрова икономика и общество Мария Габриел, създаделят на SoftUni и носител на Наградата "Джон Атанасов" на Президента на Република България д-р Светлин Наков, евродепутатът Андрей Новаков, професор Георги Чобанов, носителят на Грамота в категорията Награда "Джон Атанасов" 2017 за изявени млади български учени в областта на компютърните науки, както и на наградата за млади учени "Професор Марин Дринов" в направление Информационни и комуникационни науки и технологии за 2017г. д-р Станислав Харизанов, директорът на Института за ядрени изследвания и ядрена енергетика при БАН доц. д-р Димитър Тонев са само част от лекторите, които ще участват в Първия международен бизнес форум: "Бъдещата форма на сътрудничество между иноватори и инвеститори".

Водещ на събитието е Велислава Петрова, докторант по вирусология и генетика в Кеймбриджкия университет. На форума ще присъстват и иноватори и инвеститори, които могат да обменят опит и идеи в следните научни области- "HI TECH” и "ROBOTIZATION”.

Съорганизатор на събитието е "Брейн Сторм Консулт”- група от предприятия за счетоводство, одит и софтуер, в партньорство със София Тех Парк, Софийски университет "Св. Климент Охридски", Конфедерация на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/- гласът на българския бизнес, Българска агенция за инвестиции, Endeavor Bulgaria - международна предприемаческа мрежа, Асоциация на индустриалния капитал в България, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ).

Форумът се провежда под патронажа на г-н Димитър Главчев, председател на Народното събрание на Република България.

Събитието ще се проведе на 11 ноември 2017г., в зала "Джон Атанасов”, София Тех Парк, София 1784, бул. Цариградско шосе No111. Повече информация е налична на сайта на събитието https://bci.bg/events/

1998123

Водещи