„Софийска вода” открива инвестиционен проект в кв. „Симеоново” 28.10 | 08:03

Проектът е на обща стойност 4,2 милиона лева и неговата реализация е ключова за изграждането на канализационната мрежа в квартала

От Любомир Тасев

 

„Софийска вода” организира официално откриване на работата по мащабен инвестиционен проект в кв. „Симеоново”, район Витоша, съобщиха от дружеството. Проектът е на обща стойност 4,2 милиона лева и неговата реализация е ключова за изграждането на канализационната мрежа в квартала. Предвижда се строителство на два главни канализационни клона Главен клон I по бул. „Симеоновско шосе” и Главен клон II по вътрешно квартални улици.

На събитието ще присъстват Грегъри Ендемано, главен изпълнителен директор „Софийска вода”, Иван Иванов, изпълнителен директор на „Софийска вода”, Добромир Симидчиев, директор „Капиталови дейности” в „Софийска вода”, Йорданка Фъндъкова, кмет на Столична община, Любен Петров, кмет на район Витоша, както и представители на ДКЕВР, местни жители и специалисти.

Събитието ще се състои на кръстовището на бул. „Симеоновско шосе” и ул.”50” в кв. „Симеоново” от 11:00 часа. За журналистите, желаещи да присъстват на събитието, е организиран транспорт. Микробус на „Софийска вода” ще ги очаква на пл. „Александър Невски”. Тръгване за кв. „Симеоново” в 10:00 часа.

 

 

Водещи

Най-четени