Агитките от Пловдив: Полицията ни спира да отидем в Харманли 25.11 | 19:52

Тартори на „Ботев“ и „Локо“ били привиквани в РПУ-тата да подписват декларации, че ще остана в града си

От iNews.bg

Размириците в Харманли безспорно са най-горещата тема в България за последните 24 часа. Привържениците на водещите отбори в страната решиха да не стоят безучастно. Ултраси от Левски, ЦСКА, Ботев и Локо (Пд) се обединиха в името на нашата родина. Организираните фракции от София и Пловдив се очакваше да тръгнат към Харманли.

Полицията обаче се стресна от евентуалното им присъствие в града. Униформените решиха да си позволят някои неща и да нарушат човешките права на ултрасите.

От РПУ-тата в Пловдив са звънели на част от тарторите на бултрасите, разкриха източници на Sporta.bg. Полицията е привикала около 30 фена на Ботев в районното, за да подписват декларации, че няма да ходят в Харманли при бежанците, коiто страдат от опасни болести. Бултрасите са отказали да разписват документите.

"Званяха шефове от полицията да разпитват дали ще ходим в Харманли или не. След това привикаха няколко от нашите в районното, за да подписват някакви декларации", каза ботевист пред Sporta.bg. Фенове на Локо също са извикани в РПУ-то, но и те са отказали да подпишат каквито и да било декларации.

Това обаче няма да спре феновете на Ботев и Локо да отидат да защитят родината си. Най-вероятно утре ще тръгнат към Харманли. Ако има ексцесии ще го направят още тази вечер.

Цялото писмо на бултрасите можете да прочетете тук.

Водещи

Най-четени