Агресията завладява: 31-годишен почина след зверски побой в Берковица 20.10 | 11:40

Тримата младежи, пребили го смъртоносно с бухалка, са задържани

От Теодора Кокаланова

31-годишен мъж е починал след побой в Берковица, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. На 19 октомври в 17:00 часа в Районно управление "Полиция" – Берковица е получен сигнал, че 31-годишен от град Берковица е настанен в МБАЛ – Монтана със следи от насилие по главата и тялото.

По данни на жертвата нараняванията му са причинени вследствие на нанесен побой в Берковица чрез използване на бухалка и други твърди предмети. По-късно пострадалият е починал. 

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия са били установени извършителите на престъплението – 27-годишен с инициали Ц. Ч., 20-годишен с инициали Г. Н. и 24-годишен с инициали С. Д. И тримата са от Берковица, както и мястото, където е нанесен побоят – апартамент в Берковица.

На местопроизшествието е бил направен оглед от дежурна оперативна група на Районно управление "Полиция". Намерени и иззети са вещи и предмети със следи от кръв по тях.

Установените лица са били задържани за срок от 72 часа с цел изясняване на съпричастността им към извършеното престъпление. По случая е образувано досъдебно производство. 

 

Водещи

Най-четени