Адвокат: Експертизите са безспорни! Евстатиев е изнасилил момичето! 09.02 | 09:01

След това детето било изхвърлено от джипа на бившия кмет, припадало няколко пъти

От iNews.bg

Експертизите, извършени на 16-годишното момиче, по безспорен начин доказват, че момичето е било девствено преди Иван Евстатиев да се възползва от нея.

Това стана ясно от думите на Атанас Димитров – един от адвокатите, които защитават жертвата.

"В първите часове, след като момичето е било изхвърлено от джипа на Иван Евстатиев, то не е могло да говори. Тя няколко пъти е изпадала в безсъзнание”, твърди защитникът.

Сега 16-годишното момиче ходи на психолог. Според адвоката все още не може да се възстанови от случилото се.

"По препоръка на психолога от понеделник момичето вече ходи на училище. Тя трябва отново да се социализира. Т е в постоянен стрес. В постоянен стрес са и родителите й, които също ходят на психотерапевт”, съобщи адвокат Димитров.

Той обясни, че момичето е отишло да се види с Иван Евстатиев, защото "е имала доверие на човека, който четири години е бил работодател на майка й”. "Тя е била в щаба му, помагала е в предизборната му кампания, той се е държал любезно с нея”, разказа адвокатът, цитиран от "Нова телевизия".

"Иван Евстатиев я е поканил "на сокче” и да й обясни, че щял да й помогне да започне да учи право”, твърди адвокат Атанас Димитров. Дотогава никой не я виждал тя да употребява алкохол.

Водещи

Най-четени