Ангел Найденов: Изборът на Станишев е добър и за БСП, и за България 26.06 | 14:35

Няма нито елемент на паника, нито на бягство, отбеляза военният министър

От iNews.bg

"Сергей Станишев е направил своя избор и аз мисля, че той е добър и за него, и за БСП, добър е и за България." Това каза на летище Пловдив министърът на отбраната Ангел Найденов.

Според него за първи път български представител има възможност да участва в преговори, които са свързани не просто с бъдещето на България, но и с бъдещето на Европейския съюз.

"А това е авторитет и за България", смята Найденов.

По думите му за първи път български представител ще участва в разговори за разпределяне на позиции в европейските институции и това със сигурност е добре и за България, и за БСП.

"Няма нищо смущаващо в решението на Сергей Станишев. Няма нито елемент на паника, нито на бягство", отбеляза военният министър.

По думите му Сергей Станишев продължава да бъде лидер на БСП и в това си качество има възможност да въздейства върху развитието на политическите процеси в страната.

Ангел Найденов участва в Деня за високопоставени гости по време на летателната тренировка на Европейската военнотранспортна авиация на летище, която се провежда в България, предаде агенция "Фокус".

Водещи

Най-четени