Антон Кутев: Атаката срещу Елена Йончева е политическа 24.01 | 09:44

Бойко Борисов е нарцис и не може да преживее, че президентът Румен Радев има по-висок рейтинг и доверие от него, смята депутатът от БСП

От iNews

"БСП не е в реанимацията и няма нищо драмтично във вътрешнопартиен план. Корнелия Нинова няма алтернатива и това го знаят много добре, дори и от вътрешната опозиция в партията. Някои социологически агнеции даже показват данни, че БСП вече води на ГЕРБ. Едва ли опозицията ще атакува на Конгреса, защото знае, че няма да успее. На Конгреса няма да се разглежда темата за водач на листата за евроизборите." Това каза в сутрешния блок на БТВ Антон Кутев, който коментира предстоящия в събота Конгрес на партията и темата за повдигнатото обвинение за пране на пари на Елена Йончева.

"Атаката срещу Елена Йончева е политическа. Аз съм убеден в това. Факт е, че тази атака ще ѝ попречи да води листата за евроизборите. Факт е, че тя осъди Бойко Борисов и това според мен също допринася за тази атака. Според мен в доводите на прокуротурата няма никакви престъпни основания. Аз не знам как спят тия прокурори. Думата прокурор стана мръсна. това е политическа игра. Най-сериозният въпрос е защо прокуратурата провежда тази игра. Това според мен е синята лампичка, която Бойко Борисов каза, че ще им праща и светва. Когато Борисов се изказва, той лъже по два пъти. Не се притеснявам от думите си. Нека заведе дело срещу мен. думите му за синята лампа означават - внимавайте, че ще има арестувани. Сигурно ги е предупредил и да не крадат, но това предупреждение трябваше да бъде направено преди 10 години. За тези десет години имаше в неговия кръг Паши, Султани, Суджуци, какви ли не и никой не им каза да не крадат", обяви депутатът от БСП.

"Бойко Борисов е нарцис и не може да преживее, че президентът Румен Радев има по-висок рейтинг и доверие от него. Ние не сме срещу F-16, а срещу потъпкването на закоността и правилата", каза още Кутев.

Водещи

Най-четени