Бареков обеща работа за 1 милион души 04.09 | 18:45

Няма политическа сила, която иска да подкрепи Борисов за премиер, подчерта той

От Теодора Кокаланова

"България без цензура" обяви управленската си програма. В основата й е отварянето на 1 милион работни места за 8 години. "Предлагаме работеща програма, която ще покаже на българите резултати още през първите 1-2 години", обеща лидерът Николай Бареков.

По думите му Борисов се надява Германия да го направи премиер. "Сигналите, които Европа дава към нас е, че Борисов не трябва да е премиер. Няма политическа сила, която иска да подкрепи Борисов за премиер, Цветанов за вътрешен министър и Флоров, който се канел да става главен секретар. Сигурно наркотрафикантите вече отварят шампанското", посочи лидерът на ББЦ.

Бареков разкритикува Борисов, че се крие като катерица в хралупата си и бяга от открит дебат с него в Пловдив, където и двамата са водачи на листи.

Въвеждане на казармата под формата на образователна и трудова повинност за неграмотни и малограмотни, образователен ценз за гласуване, както и за получаване на детски надбавки, безплатно здравеопазване и безплатен таблет за децата са част от мерките в програмата.

"България без цензура" предвижда създаване на Министерство на демографията и на миграционните въпроси. След 5 октомври ББЦ ще иска отнемане лицензите на ЕРП-тата. Стремежите при социалната политика включват намаляване на контингента на социално-слабите и недопускане на социални неравенства. 

Водещи

Най-четени