Бат Сали: Не съм готов да се откажа от депутатското си място 27.10 | 18:13

Кюстендил и Дупница не са цяла България, уточни той

От iNews.bg

"Не съм готов да се откажа от депутатското си място, защото Кюстендил и Дупница не са цяла България". Това заяви депутатът от ДПС Александър Методиев в парламента.

Срещу неговото избиране граждани от Кюстендил и Дупница протестират от няколко седмици. Днес недоволството се разрасна като пътят за Гърция бе временно блокиран, както и ул. "15- ти ноември” при сградата на Народното събрание в столицата.

"Протестът е лично срещу Александър Методиев, а не към закона, защото циганинът Александър Методиев спря кранчето за купуване на цигански гласове от всички политически партии. Това е проблемът”, коментира още Методиев, по-известен като Бат Сали.

"Тези протести срещу личността на Александър Методиев са платени”, смята депутатът, а що се отнася до това кой плаща за тях, Методиев посочи, че това са "тези, които са дошли тук”.

"Аз съм народен представител на всички граждани на Република България, не съм народен представител само в Кюстендил или Дупница”, допълни той и обясни, че се чувства дискриминиран от протестиращите.

Методиев посочи, че не чувства напрежение, а хората, които протестират срещу избирането му за народен представител трябва да се обърнат към закона - той казва всичко. Методиев добави също, че изходът в такава ситуация е промяна в закона, като коментира, че би подкрепил такава промяна.

Водещи

Най-четени