Божанков: Малкият дявол. Всеки на наше място би мисли така 14.05 | 09:30

Раненото дете е сестра на моята съпруга. Рожденият ден е на майката на друго дете. Нашите деца са съученици, ходят в едно училище в един и същи клас.

От iNews.bg

"Малкият дявол. Всеки на наше място би мисли така. Може доста бързо и нелепо да загубим тези, които обичам. И двете пострадали деца са от нашето семейство." Това заяви пред БТВ Явор Божанков от ПП-ДБ.

"На партито, на което се случи инцидента не е имало депутати, общински съветници, това не е някакво ВИП парти, както се пише", обясни той за инцидента в Арбанаси, на което на тържество за рожден ден бе оставен зареден пистолет, с който синът на Божанков е прострелял друго дете.

 

Раненото дете е сестра на моята съпруга. Рожденият ден е на майката на друго дете. Нашите деца са съученици, ходят в едно училище в един и същи клас.

"Всички бяха в шок, възстановяваме се постепенно. В момента то е в болница и се възстановява. А собственикът на пистолета - баща на едно от децата на партито, занимава се с производство на хляб."

"Прокуратурата обяви, че предстои да повдигне и обвинение. Взети са тестове за алкохол, за наркотици, не е имало някой на рождения ден, който е употребил забранени субстанции."

Избори

Искаме да променим мисленето на хората. Промяната не става с щракване на пръсти. Това е колективно и бавно усилие, заяви водачът на листата на ПП-ДБ в Габрово.

"България трябва да се променя, въпросът е да ги убедим, че ПП-ДБ са носител на тези реформи", коментира той.

Въздушният Шенген беше нещо, което преди 9 месеца не можеше да си помислим. За този период постигнахме много, каза Божанков.

"Ако българският народ не иска Бойко Борисов да седи на първи ред, не гласува за него." Негласуващите гласуват два пъти за ГЕРБ, допълни той.

И все коментира, че от "Промяната" отново търсят мнозинство за реформи.

Явор Божанков посочи, че преговорите за правителство са пропаднали, защото ГЕРБ не са съгласни на ясни и прозрачни правила за съдебната система и регулаторите.

Водещи

Най-четени