Борисов: Искам да се прави ревизия всеки ден на всеки 05.02 | 14:11

Така коментира бившия премиер проверките на служебния кабинет

От iNews.bg

Според бившия премиер Бойко Борисов ГЕРБ съвсем умишлено е нападана. По този начин се осигурява максимална медийна подкрепа. Все пак резултатите ще станат ясни след изборите.

"Сега Нинова ще ни прави ревизия. Искам да се прави всеки ден на всеки. От 1000 санирани блокове намериха един, че е прокапал, ама покажете какъв беше скапан тоя блок и какъв е сега. Каква беше АМ "Тракия и каква е сега? Какви бяха мостовете, че се изтрепа народът по тях? Това, което сме направили никой не го направи преди нас. То е съизмеримо с най-доброто строителство, което е имало. Като разкрихме тунела на "Витиня", другарите, защото едно момче се осакати там, под мазилката бяха сложили торби от цимент. Бил съм на поне 50 блока и хората излизат отвън, ключовете си дават от вратите. Няма нито един репортаж за това", коментира Борисов.

Заедно с всичко останало, лидерът на ГЕРБ се похвали и с факта, че бил решен изцяло проблемът с мигрантите. По думите му в България има най-малко мигранти от целия Европейски съюз.

"Вижте в Гърция какво става, в Унгария при Виктор Орбан, моя другар, има 30 000. При нас армията, полицията – 320 млн. Дойдох, победих и в Братислава беше ключовото заседание. Вече и Европа узря, че само през КПП-та има право да влиза чужденец. Сега укрепваме с тези 320 млн. нови автомобили, термокамери, цялата ограда се наблюдава с видеонаблюдение, всичко. Винаги съм казвал, че с патриотите работихме съвместно и заедно и тяхната подкрепа действително вършеше работа", коментира Борисов.

Борисов подчертава, че всички трябва да сме "по-умни, по образовани, квалифицирани и конкурентоспособни". Според него това могат да го направят учителите, които притежават тези качества, за да научат нашите деца.

"3-4 приоритета максимум можеш да си поставиш като бюджет за 1 мандат от 4 години", коментира Бойко Борисов.

Водещи

Най-четени