Борисов: Сърцераздирателно е да виждаме как възрастни хора дават спестяванията си 19.04 | 12:00

Рекордни са задържаните количества хероин, марихуана, кокаин и синтетична дрога, похвали се премиерът

От iNews

Рекордни са задържаните количества хероин, марихуана, кокаин и синтетична дрога. За контрабандата на цигари се знае, че я свалихме под 5%. Това каза премиерът Бойко Борисов на Национално съвещание на ръководството на МВР с участието на прокуратурата, предаде репортер на Агенция "Фокус".

По повод разбитата група за телефонни измами в Румъния и България, премиерът посочи: "Вече не се работи само с мулетата, а с цялата престъпна схема. Надявам се да могат да се отнемат имоти на тези хора, за да бъдат овъзмездени жертвите, не знам дали го позволява законът".

"Сърцераздирателно е да виждаме как възрастни хора дават спестяванията си", коментира Бойко Борисов.

"Продължаваме да работим. Много колеги работиха добре. Тези, които бяха в Румъния и сега се прибират, свършиха изключително добра работа", изтъкна Борисов.

Според него количествата задържана дрога са най-достойният отговор на твърдения за работата на службите. "Фактите и количествата задържани наркотици са налице", подчерта премиерът.

"Искам да кажа на медиите, че този път, старата наша слабост да побързаме да се похвалим, вече я преодоляха колегите", каза още Бойко Борисов.

Водещи

Най-четени