ВМРО отбеляза 94-та годишнина от убийството на легендарния Тодор Александров 02.09 | 14:06

Лидерът на другия партньор в коалицията – Валери Симеонов, запазва мълчание за пореден път

От iNews.bg

По традиция ВМРО отбеляза годишнина от смъртта на легендарния водач на Организацията Тодор Александров над с. Сугарево в Пирин планина. Тази година се навършват 94 години от убийството на войводата.
По време на честването вицепремиерът Красимир Каракачанов и министър Нено Димов заявиха, че са спокойни за местата си в правителството.

"Не съм притеснен, всичко е въпрос на диалог и дебат, всеки си има свой подход”, отбеляза Красимир Каракачанов. По думите му комуникацията в управляващата коалиция боксува.

"Това е проблемът. Не мисля, че ще се стигне до сътресения. Министрите, които аз съм предложил, без моe съгласие няма как да бъдат сменени, освен ако нямат провинения", отбеляза още Каракачанов.

"Няма защо да се протеснявам", коментира и министърът на околната среда и водите – Нено Димов. "Продължавам да работя, идеята е за пълен мандат, а кога ще приключи този мандат – това е работа вече на премиера, на господин Каракачанов и на политическото ръководство на този коалиционен съвет", каза Нено Димов.

Лидерът на другия партньор в коалицията – Валери Симеонов, запазва мълчание за пореден път.

Другият партньор НФСБ заседава в Бургас, за да изясни на каква позиция ще е по повод оставките на тримата министри на Слънчев бряг.

Вчера заседанието на Националния изпълнителен комитет на НФСБ продължи почти пет часа.

Водещи

Най-четени