Валя си правила косата преди да изчезне. Майка й - самоубийците не правят така 20.10 | 21:45

Хубавицата имала навик да си прави косата преди работа

От iNews.bg

Хубавата Валя, малко преди да напусне дома си за последен път си е направила прическа и маникюр, което кара майка й Пенка Иванова да продължава да вярва, че детето й не се е самоубило. Тялото на медицинската сестра беше открито край пристанището в  Бургас, след като тя беше в неизвестност повече от месец. Според полицията младата жена е сложила край на живота  си.

В интервю за в. "24 часа" опечалената й майка пита кой ще се грижи толкова за външния си вид, ако смята да се самоубива. Пенка Иванова твърди, че маникюра и прическата били навик на Валя. Така тя се приготвяла вечерта преди да отиде другия ден работа.

 На единствения кадър на медицинската сестра в морската градина се виждало, че  тя е с изправена коса и с обем. 

Тя разказва, че приятелят на дъщеря и  твърди, че тя е заснета и как върви към моста, но разследващите й казали, че има само един, на който младата жена върви точно в обратната посока. 

Иванова е говорила и с  таксиметровия шофьор, закарал детето й до градината. "Нищо особено не му е направило впечатление. Докато е пътувала в таксито, Валя е изпушила една цигара. Мъжът я е попитал къде отива, а тя отвърнала - на купон с приятелки. На слизане шофьорът  предложи да я вземе, когато реши да се прибира. Валя си записала номера на таксито и казала, че и друг път ще ползва услугите му. Това нормално ли е за човек, който е решил да се самоубива?", казва майката. 

Иванова определя държанието на приятеля на Валя – Валентин като гузно. Той спрял да се обажда след смъртта й. Според нея между двамата млади не  е имало проблем. 

"Единственото, което ми сподели, беше свързано с бивша негова приятелка. Тя била в чужбина, но му писала във фейсбук, че скоро се връща и иска да се видят", казва тя.  По – късно Иванова питала Валентин за старата му приятелка, но той казал, че я е изтрил от Facebook. 

"Струва ми се, че на него му стана съвестно, защото го обвиниха, че се е карал с дъщеря си. Никой от нас обаче не го обвини. Аз не съм му казвала нищо, тъй като знам, че ще се засегне и ще му бъде тежко. Не мога никого да обвинявам, след като не съм била тук и не знам какво е ставало", казва тя за мъжа си, който се самоуби след смъртта на дъщеря си. 

Водещи

Най-четени