Ванга предрекла: България ще се оправи, чакат я добри дни 22.12 | 13:10

„Ще мине време, България ще изправи снага, самочувствието на хората ще порасне...“

От Филипа Тодева

С наближаването на новата 2015 г. се чуват все повече прогнози, предсказания. Но нито едно от тях не е така важно за българите, както предсказанията на българската пророчица.

Ванга учи на истинско родолюбие своите сънародници. "Не се карайте, всички сте Божии деца. България ще се оправи – чакат я добри дни". Тези думи са сред последните, изречени от Ванга думи, малко преди да почине. Някои твърдят, че последната ѝ прогноза е именно за 2015 година.

Наравно с този завет, пророчицата отправя още един: "Гордейте се, че сте българи! Не отстъпвайте от род и родина! Не се продавайте на Америка за пари!".

Много се говори за предсказанията на Ванга. Вероятно именно заради едно от нейните пророчества българският народ продължава да очаква месията. Мистичните думи на Вангелия Пандева Гущерова успокояват, че ще дойде "висок човек от чужбина". "Той ще оправи България", казала пророчицата, но не уточнила кога. Добавила само, че ще мине много време.

Какво още пророкува Ванга:

"Ще дойдат добри дни за България, за народите, които помагат на нашата държава. Защото тя ще бъде уважавана и тачена от велики държави. Ще мине време, България ще изправи снага, самочувствието на хората ще порасне..."

"Българите са силни – вижте за какво се пее в песните ни и ще разберете как предците ни са живели. Тачете празниците – те са средство за оцеляване

Водещи

Най-четени