Ванга предрича: Черно море ще стигне до Сливен 23.06 | 11:39

Някои крайморски градове на Черно море ще потънат, вещае пък Петър Дънов

От iNews.bg

В последните години от живота си Ванга предрича нов потоп на Земята и казва, че Черно море ще стигне до Сливен. Никой не може да каже със сигурност, че тя е направила тези предсказания, които се разпространяват от хора, общували поединично с нея. Факт е обаче, че различни хора свидетелстват за едно и също – тя е предрекла жестоките порои у нас.

Ванга видяла как в първата половина на XXI век Черно море разширява територията си и части от него навлизат във вътрешността на България. Тя дори прогнозирала, че заради земетресения и порои Пирин планина ще потъне в значителната си част и морето ще опре в Родопите, които за нея, както и за траките, са свещена планина.

През 1996 г. в интервю пред руския бизнесмен и депутат Антолий Лубченко, на основата на което е създаден филмът "Вангелия", петричката пророчица говори за нов потоп. "Потоп също ще има, след 30 или 40 г. Голямо тяло ще долети до Земята и ще се удари във водата. Вълните ще отмият много страни и народи и Слънцето ще изгасне за три години. Ще оцелеят добрите, а злите, които се правят на много хитри, ще загинат. Много, много от тях ще загинат. А след това ще настъпи много добър живот и безсмъртие", казва тогава Ванга. Тук обаче тя не споменава нищо конкретно за Черно море.

Феноменът Слава Севрюкова също е включила в някои от предсказанията си вероятност за потопи в нашата държава. Интересното в случая е, че според Севрюкова, която остави в наследство предсказанията си за години напред, през 2014-а трябвало да очакваме големи наводнения.

За съжаление обаче всички бяхме свидетели, че именно това предсказание се сбъдна в лицето на трагедията във Варна и Добрич. През лятото Дунав ще прелее два пъти, но и морето ще навлезе в сушата на нашия бряг, пророкувала пред свои близки ясновидката. Лятото пък ще е толкова жарко, че ще се молим за капка дъжд. Язовири и реки ще пресъхнат, няма да има вода за посевите. Затова в началото на есента ни чака нова зърнена криза, заради която цената на хляба ще скочи. Но въпреки безводието епидемиите от смъртоносни болести ще ни подминат.

Според създателя на Бялото братство Петър Дънов "Средиземно море ще се съедини с Каспийско море, в Азия ще се образуват много и големи езера. Балканският полуостров постепенно ще потъва, а Средиземното море ще се приближи до Родопите. Някои крайморски градове на Черно море ще потънат – пристанище може да бъде един по-вътрешен град.

Япония ще потъне съвсем. Но сега стават катаклизмите на по-далечните места, а Балканският полуостров е оставен за по-подир." Това казва Учителя в беседата си "Храна, вода, топлина, светлина", която е публикувана в книгата му "Тихият глас".

Всемирният Учител Дънов добавя още: "Вие живеете върху ледено море, закъснеете ли да промените живота си, скоро време ще се намерите на дъното на морето."

Оста на Земята ще започне да се изправя постепенно от 2002 г. По-чувствително изправяне на оста ще стане през 2029 г., в резултат на което ще се стопят белите шапки на Северния и Южния полюс и Земята в ниските си части ще бъде залята от големи количества вода.

От Европа, Африка, Австралия и Азия ще останат като острови най-високите и непристъпни сега планински вериги. Англия ще остане като малък остров. Водата ще залее и остави само част от сушата. Населението от 5-6 милиарда през 2080 г. ще бъде около 120 милиона. Това са големите бедствия, които предстоят за хората от Земята. Сахара ще се наводни – ще стане море, около което ще възникнат култури.

Спящият пророк Едгар Кейси още в първата половина на ХХ век предрича нов потоп, който изцяло ще промени очертанията на континентите и Световния океан. В по-ново време друг американски пророк – Гордън Майкъл Скалион, предрича неща, които са твърде близки до казаното от Ванга и Дънов.

Според него "Испания и южната част на Португалия ще изчезнат напълно от лицето на земята. Под вода ще бъдат и 3/4 от Италия – ще потънат Венеция, Неапол, Рим и Генуа. Ватиканът ще се спаси – градът ще бъде пренесен на възвишение. От Сицилия до Сардиния ще се появят нови земи. Черно море ще потопи България и Румъния.

На територията от Полша до Турция ще се разрази велика Свещена война, която ще остави след себе си пепелища и малко оцелели земи. Част от западна Турция ще бъде скрита под водата – новата брегова линия ще минава между Кипър и Истанбул".

Според пророчествата на шумерите неизвестна планета Нибиру ще се доближи до Земята, след което ще има смяна на земните полюси и нов потоп на планетата. Северна Америка ще стане новият Северен полюс на Земята. Урагани, наводнения, земетресения ще има навсякъде по нашата планета догодина. Ще страдат хората, живеещи по Тихоокеанското крайбрежие.

В резултат на масивни наводнения хиляди хора ще останат без домове. Ще започнат протести, анархия, глад и страшни болести. Американците ще търсят убежище в Канада, която няма да е готова за това и ще затвори границите си. В подобна ситуация ще се окаже и Южна Америка. В Бразилия ще има природни катаклизми и много хора ще отидат в Аржентина.

Водещи

Най-четени