Взеха ДНК проби от децата на изчезналата Стоянка 24.05 | 10:22

Разследващите са открили улики

От iNews.bg

Снощи разследващи са посетили дома на сестрата на изчезналата Стоянка Дудекова от Карлово – Станка. Те са взели ДНК проби от децата на Стоянка.

Това съобщи пред Нова телевизия самата Станка.

Тя посочи, че разследващите са открили някакви улики, но не ставало въпрос за тленни останки. ДНК пробата обаче служи именно за идентифициране на тленни останки.

Вчера за 72 часа бе арестуван бившият съпруг Веселин Божилов, защото се провалил на детектора на лъжата, поколебал се с отговора на въпроса: "Вие ли убихте Стоянка?".

Според Станка той е виновен. Тя твърди това от първия ден на изчезването на сестра й. Причината според нея е семейното имущество, което трябва да се дели. Семейството имало етаж от къща, друга двуетажна къща, три гаража и два джипа. Дело за подялба на имотите имало насрочено 20 дни преди изчезването.

"За него всичко е пари", казва Станка.

Плащал на децата 280 лв. издръжка, за да се върнат при него.

"Мисли, че с пари може да купи любовта им", твърди сестрата на изчезналата Стоянка.

Според нея Божилов е обявил награда за намирането на Стоянка, защото се е оплел в лъжите си.

"Защо не я обяви преди 60 дни, когато изчезна Стоянка? Защо тогава не дойде при децата да каже - аз съм с вас, подкрепям ви, ще намерим майка ви, ще обявя награда", пита Станка.

Месеци преди да изчезне, Стоянка се развела със съпруга си, а по-късно извадила и ограничителна заповед срещу него.

Отвлечена, убита или избягала са версиите, по които се работи. Роднините отхвърлят бягството, защото всички документи на Стоянка са в дома й. Нямала врагове, което кара роднините да мислят, че е отвлечена.

Най-четени