ГЕРБ не изневери на традицията! Вече е в битката за новия парламент 02.02 | 10:29

Партията внесе документите си за участие в предсрочните избори

От iNews.bg

ГЕРБ не изневери на традицията и стана първата политическа партия, която внесе документите си за участие на предсрочните парламентарни избори. Това направи областният координатор на формацията за София-град Цветомир Паунов.

"Партията е в добра организационна подготовка, с желанието и увереността да спечелим предстоящите предсрочни парламентарни избори", каза той.

В момента се провеждали събрания на общинските структури на партията, които трябва да излъчат номинациите за народни представители. До края на седмицата тези събрания трябва да приключат във всички общински структури.

"Впоследствие след обсъждане със структурите ще бъде взето и окончателното решение на Изпълнителната комисия за състава и подредбата на листите. Ние няма да изневерим на нашия основен принцип да водим позитивна кампания, да не се поддаваме на популистките настроения, които за съжаление са вече са много навлезли в българското обществено пространство", каза още Паунов.

Що се отнася до предизборната програма, Паунов обясни, че по нея се работи много активно.

"По нея работи лично председателят и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Той координира дейността на експертите и министрите, които пишат програмата. Съвсем скоро тя ще бъде обявена, в подходящ момент, и пред обществеността и пред медиите", каза още Паунов.

Водещи