Гледат бургаския затвор под лупа заради селфи на затворник 30.08 | 13:48

Осъденият дори предложил брак на половинката си по интернет

От Цанка Донкова

Гледат бургаския затвор под лупа заради селфи на затворник. Проверка е започнала в зданието за лишени от свобода, след като бяха показани снимки, публикувани в социалните мрежи, на няколко от затворниците, които би следвало да излежават присъдите си под строг режим, съобщава Флагман.

Нищо подобно обаче не се случва с групата на Стоян Атанасов-Хамбургера. Съкилийниците му очевидно имат постоянен достъп до интернет и ни най-малко не се притесняват да качват снимки от затворническата си килия, а там, както се вижда си правят и партита с енергийни напитки, алкохол и сухи мезета. На снимките до Стоян Хамбургера са разпознати и Марио Мавродиев, Спас Тончев и други.

Още вчера следобед те изтриха профилите си в социалната мрежа Facebook. Сигналът е стигнал до Министерството на правосъдието и още преди да е разпоредена по-мащабна проверка на случая, шефът на бургаския затвор Петър Леков побързал да открие виновник.

Стоян Хамбургера, заради, когото избухна скандалът се оказа изключително активен в социалните мрежи. Преди няколко дни той дори бе направил предложение за брак на половинката си Скарлет Дербал.

Водещи

Най-четени