Грандиозен скандал между Каролев и еколози на кръгла маса за ски туризма (ВИДЕО) 11.02 | 18:28

Кръглата маса за развитието на планинския туризъм започна с фалстарт

От iNews.bg

Скандал между съветника на министъра на икономиката Владимир Каролев и прирозащитници избухна на срещата за развитието на планинския туризъм, организирана от министъра на туризма Николина Ангелкова.

Природозащитници от "За да остане природа в България" влязоха на днешната Кръгла маса за развитието на планинския туризъм пременени с планинска екипировка и викове: "Рила, Пирин, Витоша".

"Нали няма да позволим офшорни интереси да продължават да унищожават защитената природа на България под благовидния поглед на държавата, която трябва да я опазва от името на всички нас", питат еколозите.

Проявата им разгневи Каролев, който първо слезе, за да снима с телефона си, а после се опита да скъса един от плакатите. Охраната на центъра се намеси и хората бяха отведени. Кръглата маса напусна и Владимир Каролев и се върна отново едва когато еколозите излязоха.

 

"Шокирана съм от поведението им. Тук всички бяха поканени на дебата, можеха спокойно да кажат позицията си", , заяви министърът на туризма Николина Ангелкова.

Видео от скандала може да видите ТУК:

Водещи

Най-четени