Две жертви на катастрофа в Пловдив, в София удариха велосипедист 19.11 | 19:47

Млад шофьор погуби 40-годишни мъж и жена, момиче се бори за живота си

От iNews.bg

Тежка катастрофа взе две жертви миналата нощ в Пловдив. Инцидентът е станал на кръстовище между бул. "Руски" и ул. "Ген. Данаил Николаев", предаде БГНЕС.

Лек автомобил "Пежо" предприел ляв завой и бил блъснат от "Ауди", което се е движело в посока Централна гара. На място са загинали 46-годишният водач на първата кола и 44-годишна жена, пътувала с него на предната седалка.

В колата е имало още двама пътници, които също са пострадали - младеж на 27 години и момиче на 23. Двамата са в болница, но състоянието на момичето е критично.

Водачът на "Ауди"-то е 26-годишен и няма сериозни наранявания. Сигналът за инцидента е подаден към 1.30 часа, уточниха от пресцентъра на МВР.

Причините и обстоятелствата около тежкия инцидент се изясняват.

1808846

В събота пък на Околовръстното шосе в столицата кола блъсна и рани велосипедист. За радост, нараняванията на колоездача не са сериозни.

Инцидентът е станал към 13.30 ч. на моста на околовръстния път в района на Бояна, в посока кв. "Младост”. Линейката е пристигнала в 13.50 ч. И е заварила велосипедиста да лежи в локалното платно, заобиколен от полицаи, пристигнали по-рано на местопроизшествието. Пострадалият е транспортиран в болница, а причините за инцидента се разследват.

Околовръстният път на София се води скоростна отсечка и на него няма велоалея.  

Водещи

Най-четени