Движението в София с временни промени 28.11 | 17:37

Причината е изграждане на инженерна инфраструктура на ВиК мрежа

От iNews.bg

Въвежда се временна организацията на движение във връзка с изграждане на инженерна инфраструктура на ВиК мрежа на района на гр. Банкя, кварталите Градоман, Михайлово, Вердикал и Иваняне, район "Банкя”. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 00:00 часа на 2 декември 2014 г. се възстановява движението на автомобили по бул. "Варна” между ул. "Стефан Стамболов” и ул. "Царибродска” в гр. Банкя.

От 04:30 часа на 2 декември 2014 г. се възстановяват маршрутите на автобусни линии 44И, 81ИХУ и частично № 49, както следва:

- 81ИХУ - ученически курс на линия № 81 от с. Иваняне по бул. "Варна” ,78-мо СОУ до автостанция "Банкя” и обратно по ул. "Стефан Стамболов” до село Иваняне.

- 44И - курсове на линия № 44 от с. Иваняне по бул. "Варна” ,ул. "Св. Св. Кирил и Методий” до автостанция "Банкя” и обратно по ул. "Стефан Стамболов” до село Иваняне.

- 49 - частично се възстановява маршрута в посока кв. Вердикал - от ул. "Св. Св. Кирил и Методий”, наляво по бул. "Варна”, наляво ул. "Ручей”, ул. "Бряст”, надясно по ул. "Петър Никифоров” до обръщалото в кв. Вердикал.

Закриват се временните спирки с кодове при "78-мо СОУ” и при "ул. Стара планина”; Възстановява се спирка на ул. Св. Св. Кирил и Методий” с код 1942 – "ул. Стара планина” за линии №№ 44И и 49.

Водещи

Най-четени