Ето какво станало в нощта на трагедията в Куртово Конаре (СНИМКИ) 30.12 | 11:43

Убиецът действал изключително хладнокръвно

От iNews.bg

След като годеникът на убитата Милена Динова от Куртово Конаре – Илиян Рангелов, направи пълни самопризнания, започнаха да се разкриват и нови подробности около зверското престъпление. В хода на работата си разследващите направили две претърсвания и изземвания, както и четири огледа на местопрестъплението. Иззети били множество веществени доказателства и биологични следи и са назначени съдебно-медицинска, биологична и дактилоскопна експертиза.

А ето и какво точно се е случило!

Макар че навръх Коледа Илиян направил предложение за брак на Милена и ѝ подарил годежен пръстен, изглежда нещата се развивали добре. Момичето побързало да се похвали пред приятелите си в социалната мрежа Facebook, само че щастието не траяло дълго заради болезнената ревност на младия мъж.

1830122

Вечерта на убийството годеникът пийнал с приятели в местната кръчма. След това се прибрал и вдигнал скандал на любимата си. Изчакал я да излезе, след което я настигнал и наръгал с нож в гърба. После взел ножа, съблякъл се и си легнал да спи, така че да си създаде алиби. Така когато полицията пристигнала, той отворил врата по боксерки и потник. 

Двамата влюбени живеели заедно от няколко години. Семейството на момичето е от Стамболийски. Около 23:30 ч. в сряда Милена трябвало да отиде на работа в месопреработвателно предприятие в съседното Ново село заедно с четирима свои колеги. След като не се появила, колегите се притеснили и отишли да я потърсят пред дома ѝ. Така намерили трупа на 20 метра от входната врата.

Още снимки на Милена и Илиян можете да разгледате в нашата ГАЛЕРИЯ.

Водещи

Най-четени