Ето кой е взел на мушка Николай Банев 22.11 | 08:40

Бизнесменът подавал много жалби, но без резултат

От iNews.bg

Бизнесменът Николай Банев за пореден път загуби част от имуществото си заради недоброжелател. Припомняме, че миналата нощ изгоряха седем негови автомобила, а преди време същото се случи и с дома му, където изгоря изключително ценно произведение на изкуството. Оказа се, че той знае кой е човекът, който стои зад всичко това.

"Тази сага продължава повече от две години. Подавани са жалби и за това време няма никакво движение. Не мога да си обясня подобно бездействие  на полицията, освен чадър. Това е Димитър Спасов – Каратиста. Този човек е замесен в кражби и в два от нашите заводи. Наряза машини и ги върна за скрап. Претенциите му са, че му се дължат пари за нещо, което не е извършил", обясни Банев пред Нова тв.

Банев коментира още, че има и политически врагове. Именно те направили възможно да му се случват всички неприятности през последните години.

"Намесени са хора от ГЕРБ и предприятието беше обезкостено и съсипано. Мутрите в България се върнаха. Над тях имаше чадър през цялото управление на ГЕРБ. Хората ги е страх – включително полицията и прокуратурата”, каза той.

Водещи

Най-четени