Ето при какви нечовешки условия е оцелял Тодор в планината (ВИДЕО) 18.12 | 17:43

Мъжът спал две нощи на открито при минус 20 градуса

От iNews.bg

Планинарят Тодор Владимиров от Русе, който няколко дни беше издирван от спасителни екипи, за нула време се превърна в един от най-мразените хора в страната. Според повечето му критици той е действал безотговорно и е изложил на опасност животите на други хора.

Самият екстремен турист се извини на спасителите си и подчерта, че не е очаквал някой да тръгне да го търси. А ето и при какви нечовешки условия всъщност е оцелял той. Припомняме, че му се наложило да прекара две нощи на открито при минус 20 градуса.

Тошко запечатал преживяванията си в тежките атмосферни условия в подножието на връх Ботев с камера. Предлагаме ви да видите къде точно е спал мъжът.

Литър и половина бренди и два килограма ядки са спасили екстремния турист от измръзване. Според него приятелите му избързали с подаването на сигнала, че е изчезнал. От Планинската спасителна служба обаче са категорични, че част от разходите трябва да бъдат поети от него, защото е демонстрирал безотговорно поведение като умишлено е тръгнал към върха при очаквана буря.

Водещи

Най-четени