Жена пострада при верижна катастрофа в София 20.09 | 11:18

Две жени и две деца са ранени при челен удар на пътя Велинград-Ракитово

От iNews.bg

Жена е пострадала при верижна катастрофа с пет автомобила на бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов", съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът за верижна катастрофа на бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов", в участъка между бул. "Цар Борис III" и ул. "Гюешево", е постъпил тази сутрин към 8.30 часа. Според първоначалната информация, в инцидента са участвали пет автомобила, по-сериозно е пострадала водачка на една от колите. Тя е откарана в болница за преглед.

Движението в района е затруднено, осъществява се в една лента. Пътни полицаи са на място и подпомагат трафика.

Две жени и две деца пък са ранени при челен удар на пътя Велинград-Ракитово снощи, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пазарджик, предаде Дарик. "Мерцедес" започнал изпреварване, навлязъл в насрещното движение и се блъснал с висока скорост в "Опел Астра".

По-тежко пострадали са водачката на "Мерцедеса" – велинградчанка, и нейната спътница. Едната има травма на гръдния кош, другата – счупвания на крайниците. Оказана им е първа помощ и са настанени за лечение във велинградската. С тях са пътували две деца - на 10 и 12 години, които са се разминали с повърхностни охлузвания.

 

Леки наранявания има и шофьорът на "Опела", също жител на Велинград.

Водещи

Най-четени