Жертва на отвертката: Той беше хладнокръвен убиец 13.03 | 09:36

Радев е починал от прорезна рана

От Христина Рафаилова

Гардът на братя Галеви  Николай Радев -  Отвертката е починал от прорезна рана. Тя е причинена от остър предмет, дълъг 13 сантиметра, информира  struma.bg.

Бодигардът  умря на операционната маса, след като беше наръган в свада със стоматолога Карастоянов в Дупница. Отвертката почина " в очакване" на дежурните лекари. Докато той е в операционната, линейка обикаляше да събере медиците, които са на смяна. 

В момента разследващите още са в процес на установяване за причината за мелето, отнело живота на Отвертката. Във връзка с убийството са арестувани трима души – Карастоянов, който е личен стоматолог на издирваните от правосъдието Ангел Христов и Пламен Галев, както и двамата му синове Иван и Николай. Те са обвинени за умишлено убийство в съучастие.

Една от версиите за мотивите за престъплението е, че жертвата е имал  връзка в миналото с дъщерята на стоматолога – Владимира.  Отвертката пробвал по всякакви начини да бъде отново с момичето. Други пък твърдят, че Владимира искала  пак да се събере с бившия любим. 

Личността на починалия буди различни чувства и мнение у хората в града. Според някой той бил разкошен човек. Според брата на Радев  Иван пък единият от задържаните има богата  криминална биография. В полицията обаче няма такова за нито един от фамилията на Карастоянов.

28-годишният  боксьор Антонио пък твърди, че Отвертката е хладнокръвен бияч и убиец. Той самият е бил жертва на Радев, осакатен за цял живот. 

Друг пострадал от "работата" на загиналия е жена, която бяга от Дупница в София заради него. Тя е била жестоко пребита от Отвертката.  Преди месец обаче съдът го оневинява за побоя и осъжда Милена да му плати 1000 лева за нанесена му обида.

А "Бригадата на Галеви" все още съществува, но на по-ниско ниво - биячите и до днес задяват момичета и създават проблеми, като никой не знае от къде идват парите им.

Водещи

Най-четени