Жестоко убийство на пътя Русе – Бяла! Мъж закла 30-годишната си жена и избяга 01.06 | 00:05

Касапницата започнала още в колата, но съпругата побягнала и той я довършил навън. Полицията е на крак

От iNews.bg

Жестоко убийство бе извършено във вторник вечерта на пътя Русе - Бяла. Мъж намушка смъртоносно 30-годишна жена на платното на пътя, след което избяга и се още се издирва, съобщи БГНЕС. Тежкото престъпление е извършено на 10-я километър от Русе.

Полицията е вдигната на крак, а движението в района е затруднено заради процесуално-следствените действия.

Сигналът за убийството е подаден около 18.30 часа на тел.112. Мъжът лично се е обадил, за да каже, че е убил жена си. По разкази на очевидци лек автомобил БМВ се е движил в посока Бяла, когато внезапно е излязъл от пътя и e спрял рязко в крайпътната нива.

От колата е изскочила жена, която е побягнала в обратна посока към Русе по платното. Мъжът я е настигнал, след което я намушкал с нож. Тя паднала на земята, а той избягал в храстите и изоставил колата.

Незабавно на мястото бяха изпратени няколко полицейски екипа, както и "бързаци". Те започнаха претърсване на района. Самоличността на убиеца е изяснена, но засега не се съобщава.

Криминалистите при огледа на автомобила са установили, че мъжът се е опитал да убие жената още в колата. Причините за тежкото престъпление се изясняват.

Водещи

Най-четени