Жестокост! Деца се млатят зверски в класна стая в Пловдивско (ВИДЕО) 27.11 | 20:20

Над 6 минути малчуганите се бият, а другите ги подстрекават

От iNews.bg

Боят между деца не е нещо ново, но когато става въпрос за чиста жестокост вече е нещо опасно. Именно такава проява е била заснета. Над 6-минути хлапета от 3-4 клас в отсъствието на учителката започват зверски бой в класната стая на училище "Св. св. Кирил и Методий" в пловдивското село Войводиново.

Докато някои от децата се бият, други усложливо записват всичко и дори насърчават боя да стане по-сериозен. Чуват се дори репликите "Убий го, убий го". От коментара се разбира, че едното дете е Димитър, а другото Милко.

По-силният буквално разнася по-слабичкия из цялата стая, а останалите деца викат като агитка и насърчават. Появява се момиче, което също нахъсва двамата в схватката. Има подмятания, псувни. Има и втори "оператор" с телефон.

Накрая по-слабичкото изпадна буквално в истерия, след като и друго момче се включи в боя, като му хвана краката и заедно го притиснаха.

Клипът свършва в момент, когато се появява учителка и затваря вратата на класната стая.

"Не знам за такъв инцидент в училището ни, но лично ще се запозная със записа и ще поискам проверка от директорката на училището", коментира кметът на Войводиново Анастас Димитров, съобщава регионалният сайт Marica.com.

Най-четени