Задържаха майка и син хулигани 09.09 | 16:55

Двамата нарушавали тишината, засипали с обиди и заплахи полицията

От Теодора Кокаланова

На 7 септември (неделя) малко преди полунощ в полицията в Костинброд е бил получен сигнал за нарушаване на нощната тишина в с. Голяновци. Незабавно към мястото бил изпратен автопатрул, който установил, че 36-годишният обитател на подадения адрес празнува шумно в компанията на приятели и близки. 

На направеното му предупреждение да намали музиката криминално проявеният мъж отвърнал с порои от обиди, заплахи и нецензурни ругатни по адрес на униформените служители. Това наложило той да бъде задържан и отведен в районното управление.

Докато служителите на реда оформяли служебната документация, пред полицейското управление пристигнала майката на задържания, която се опитала да им попречи да изпълнят служебните си задължения, ругаела и се заканвала по техен адрес. Минути по-късно и 51-годишната жена попаднала в ареста за срок от 24 часа. 

С решение на Районен съд - Костинброд, на майката и сина ѝ е наложена глоба. 36-годишният мъж е санкциониран с 300 лева, а на майка му е наложена глоба в размер на 100 лева.