Защо Росен Петров да не е следващият вътрешен министър?! 10.02 | 14:21

Това е учил и говори шест езика, заключи Бареков

От Филипа Тодева

ВМРО и "България без цензура" на Николай Бареков започват преговори за сформиране на коалиция.

"Тази коалиция трябва да има своя патриотичен облик. Тя ще защитава интересите на българските граждани. В обществото има два сериозни проблема. Липсата на национална политика и бедността, и мизерията на гражданите", обясни лидерът на войводите Красимир Каракачанов, цитиран от в. "Преса".

"Днес установихме, че между нашите две платформи има много сходни неща", допълни Николай Бареков. "Ние бяхме първите, които се надигнаха срещу политическия монопол в страната. БСП и ГЕРБ стоят на едно място и се опитват да запазят статуквото. Реформаторите потъват, а ние качваме. Вече сме трета политическа сила", категоричен бе Бареков.

Лидерът на "България без цензура" коментира и присъединяването на Росен Петров към партията.

"Защо Росен Петров да не стане вътрешен министър? Той това е учил и това е завършил. Имахме вътрешен министър, който беше завършил ВИФ, и министър-председател, който не знаеше чужд език. Росен говори шест езика", заключи Бареков. "Мога да кажа "конгретюлейшън", пошегува се Росен Петров.

"Аз уважавам Бойко Борисов, но той е експерт в противопожарната дейност. МВР подслушват, защото нямат агенти на терен. Аз като учих, имах агенти, които можеха да ми кажат кой е откраднал две чушки от пазара. Вотът на недоверие на тема "сигурност" звучи странно. Престъпността разцъфтя по време на управлението на ГЕРБ. Нормално е Цветан Цветанов да се оттегли от политиката, докато срещу него текат съдебни дела", отговори на журналистически въпроси Росен Петров.

Най-четени