И Лондон накрак заради изчезналата Валя 23.04 | 18:05

Българите в английската столица са съпричастни към трагедията

От Теодора Кокаланова

Българи, които живеят в Лондон, са предложили помощта си в търсенето на изчезналата Валентина Иванова от Бургас.

"Господин Георгиев, зная какво ви е в момента. Само мога да кажа да бъдете силни и да се надявате на чудо. Ние българите в Лондон всеки ден четем материали за изчезналото момиче и се надяваме да бъде открита жива и здрава, и да бъдете отново щастливи", пише българката Жана Георгиева на страницата на приятеля на момичето Валентин Георгиев във Facebook. 

Валентин благодари на всички за подкрепата. Той отново е споделил снимката на любимата си в социалната мрежа с текст към нея, с надеждата тя да бъде намерена: "Седми ден Валя все още не е открита". Близки и роднини отказват да приемат версията, че момичето се е самоубило и все по-често говорят, че може да става дума за отвличане.

Хора от семейството са категорични, че Валя не е оставила прощално писмо, а би го направила, ако е решила да сложи край на живота си. Красивата медицинска сестра изчезна мистериозно около полунощ на 15 април и от тогава е в неизвестност.

Телефонът й е открит на моста в Морската градина. От полицията разпространиха официално съобщение, в което твърдят, че случаят е изяснен в детайли, но поради настояването на родителите няма да дават повече информация по случая, предаде в. "24 часа". 

Водещи

Най-четени