Катастрофа между кола и ТИР погуби мъж край Елхово 28.11 | 10:57

Аварирали камион затвориха временно част от основни пътища в Северна България

От iNews.bg

Мъж загина в катастрофа между кола и камион в района на Елхово. Сигналът е подаден малко след 6:30 часа. По първоначални данни на път I-7 /след град Елхово в посока ГКПП – Лесово/ са се ударили лек и тежкотоварен автомобил. В резултат на удара е загинал водачът на лекия автомобил.

Към момента на местопроизшествието се извършват процесуално-следствени действия. Движението в участъка е ограничено и се регулира от служители на "Пътна полиция". Товарните автомобили е необходимо да изчакат временно на място, а водачите на леки автомобили могат да ползват обходен маршрут: Княжево – Тополовград – Голям Манастир – Малък Манастир – Изгрев  - Елхово, спазвайки указанията на пътните полицай.

Временно движението по път I-1 Видин-Монтана, в района на Смоляновци е ограничено за всички МПС поради аварирал ТИР. Обходен маршрут по път III-114 и III-112 Монтана – Ружинци – Тополовец – Видин и обратно.

Главен път Велико Търново – Русе, в района на с. Поликраище временно е затворен за движение.  В участъка са се ударили два товарни автомобила. Пострадали няма.

Водещи

Най-четени