Кошмарът от „Ечемишка“ на косъм от повторение 14.04 | 15:59

Осветителни тела са паднали върху автобус в тунела под Витиня

От iNews.bg

На фона на огромните задръствания, изнервените шофьори, прегрелите коли и катастрофите по магистрала "Хемус" днес, кошмарът от тунел "Ечемишка" от 5 февруари бе на косъм да се повтори. В тунела под Витиня осветителни тела са паднали върху автобус. Инцидентът е станал в тръбата в посока София. Това съобщи пред "Фокус" управителят на фирмата, чийто е автобусът - Георги Атанасов.

За щастие при инцидента няма пострадали пътници. Нанесени са само материални щети по автобуса. На мястото е бил изпратен друг, в който са били прехвърлени пътниците, за да продължат пътя си. Пострадалият автобус вече е преместен. На мястото на инцидента се извършват огледи от полицията. Според Атанасов обаче е чист късмет, че никой не е пострадал.

На 5 август в друг тунел на "Хемус" - "Ечемишка", осветително тяло падна върху движещ се автомобил. Тогава загина жена, пътувала на мястото до шофьора. Веднага след това властите затвориха тунела за ремонт, а след това бяха проверени всички такива съоръжения в страната. Включително и "Витиня", където се случи днешният инцидент.

Най-четени