Лора Крумова се завръща от майчинството в ефир след Нова година 27.11 | 07:48

Водещата ще има изцяло ново предаване

От Христина Рафаилова

Известната тв водеща Лора Крумова се връща от майчинство  в ефир в началото на другата година. 

Тя ще се появи на екрана с абсолютно ново предаване по bTV. Крумова ще продуцира и води  сама  токшоу. Предаването ще се излъчва в събота следобед, пише в. "24 часа". 

 Тв водещата ще обсъжда с известни личности събитията от седмицата в продължение на два часа.  Концепцията на  шоуто предвижа гостите да  коментират  теми, които са далеч от техните занимания и  познания.   Например артист ще изказва мнението си по политически въпроси. Хората от управлението пък може да им се наложи да  коментират театрална постановка. 

Крумова  няма да се присъедини към екипа на "Тази събота” и "Тази неделя”, въпреки че тя е автор на двете популярни предавания. Там остават водещи Мариана Векилска, Диана Любенова и Жени Марчева.

В продуцентското поприще ще й помага  журналистката Галя Щърбева. Освен че са колежки, двете са и близки приятелки и отдавна работят заедно. Дори имаше очаквания, че и двете ще се появят на екрана на Би Ти Ви, въпреки че Щърбева е в Нова тв.

Точно в момента и тя е в майчинство като Крумова, но в крайна сметка ще се върне на екрана на Нова тв, казват запознати.

Водещи

Най-четени