МОСВ обяви конкурс за специалисти във Висшия експертен екологичен съвет 17.04 | 11:52

Ековедомството кани и природозащитните организации да излъчат свои представители

От iNews.bg

Министерството на околната среда и водите (МОСВ) обяви конкурс за избор на експерти и представители на неправителствени организации за Висшия експертен екологичен съвет. Ековедомството кани желаещите да участват в избора на експерти по екологична оценка и/или специалисти по планове и програми в състава на Междуведомствената комисия – специализиран състав на Висшия експертен екологичен съвет (ВЕЕС), съобщи пресцентърът на МОСВ.

Заявленията за участие в процедурата за избор ще се приемат в срок до 14 дни от датата на публикуването на поканата.

Министерството кани и желаещите неправителствени организации да участват в избора на представители на неправителствения сектор във Висшия експертен екологичен съвет – основен състав. Заявленията за участие в процедурата за избор ще се приемат в срок до 20 дни.

Подробности за участие в избора на експерти и/или специалисти и на представители на неправителствени организации могат да се прочетат на официалния сайт на МОСВ в секцията "Актуално" на електронен адрес: www.moew.government.bg

 

Конкурсите са обявени по правилата на новия Правилник за функциите, задачите и състава на Висшия експертен екологичен съвет към министъра на околната среда и водите, уверяват от екомедомството.

Водещи

Най-четени