Мая Манолова: Нямам къща с басейн 16.03 | 14:30

Това написа в профила си във „Фейсбук“ Мая Манолова

От iNews.bg

Приятели, почти цяла седмица имам честта да съм "един от най-имотните политици” в България. Така е поне според публикацията на един сайт, препечатана от още няколко. Нямам намерение да опровергавам тези откровени лъжи, от първия до последния ред, имам наистина много работа и предпочитам да влагам енергията си в смислени каузи.

Това написа в профила си във "Фейсбук" Мая Манолова.

Не пускам линкове към тези сайтове, защото така само ще се трупа трафик, но подчертавам, че написаното е част от клеветническата кампания, която от известно време върви по мой адрес - освен, че ми приписват несъществуващи имоти, ми броят букетите, които получавам, набеждават ме за тайни срещи с работници от столичния електротранспорт, които аз подкрепям в битката им за по-високи заплати, при положение, че тези срещи винаги са съобщават с прессъобщение предварително и др. и др.

Очевидно някой много се дразни от моята работа, но това няма да ме спре.

 

Вярвам, че моите приятели тук сте интелигентни хора с хигиена и култура на четенето, но все пак, тъй като фейк-новините са доста агресивни и звучат правдоподобно, е нормално някой да се подведе. Но са откровени лъжи.

Иначе, в кръга на шегата, нямам нищо против да имам къща с басейн, както се казва "дай, Боже, всекиму”.

Водещи

Най-четени