Милен Цветков разгневи обществото 04.10 | 12:36

Водещият реши да разследва причините за самоубийството на 35-годишната жена

От Мартина Панайотова

Вълна от възмущение заля сайта на Нова телевизия, след излъченото вчера вечерта (3 октомври) предаване "Часът на Милен Цветков". Като тема на предаването водещият бе избрал трагичното самоубийство на 35-годишната Хриса Делийска, високопоставен мениджър в роден мобилен оператор.

Жената решила да сложи край на живота си, хвърляйки се пред ТИР на магистрала "Тракия" и починала на място.

Именно предполагаемите мотиви на трагично загиналата реши да разследва Цветков, който в студиото бе поканил екип от психолози, а на телефонната линия бе поставил приятели на младата жена.

Разговорът течеше върху видео подложка, на която се показваха както фрапиращите кадри от инцидента, така и множество лични снимки на загиналата, взети от профила й във Facebook.

Изглежда зрителите не са останали безучастни към специфичната тема, която бе избрал Цветков. Малко след края на предаването, на сайта на Nova Play се появиха редица гневни коментари:

"Не сте хора! Не уважавате никого и нищо, не сте човешки същества с нормални чувства и разум, за да правите подобни гнусотии като днешното предаване."

"Препоръчвам на всички, които като мен са счели за гнусно днешното предаване на г-н Цветков, да отправят сигнал до СЕМ на адрес:://../.Примерен текст: Бих искал да изразя своето възмущение от предаването "Часът на Милен Цветков", излъчено на 03.10.2012 г. по Нова ТВ, в което бяха показани нецензурирани снимки от смъртта на младо момиче, прегазено от тир."

"Мислех, че в нормална държава от ЕС гражданите имат правото да си отидат с достойнство, без непознати и неподготвени хора да обсъждат причините за решението им, и особено - без посмъртните им снимки (които би трябвало да са част от разследване на компетентните органи) да бъдат ИЗЛЪЧЕНИ в ЕФИР СЛЕДОБЕД. Срам за вас!”

Засега Милен Цветков или представител на Нова телевизия не са отговорили официално на отправените критики.



Водещи

Най-четени