Мъж и жена стигнаха до болница заради крава 05.02 | 13:13

Животното предизвикало катастрофа

От Цанка Донкова

Мъж и жена стигнаха до болница заради крава. Животното е предизвикало катастрофа на пътя между Банско и Добринище, съобщава в. "Стандарт".

Във вторник (4.02.) около 19:20 часа 41-годишният Б. Х. и съпругата му 39-годишната Н. Х. се прибирали към дома си в Добринище. На пътя преди входа на града обаче внезапно изскочила крава. Шофьорът не могъл да избегне челния удар.

При инцидента са пострадали водачът и съпругата му. Двамата са транспортирани с линейка до болницата в Разлог. Съпрузите са с контузно-порезни рани в областта на главата и ръцете, но няма опасност за живота им.

Мъжът е освободен за домашно лечение, а жената е оставена в болница под лекарско наблюдение. Не е ясно чия собственост е била кравата.

Още една катастрофа е станала на същия път няколко часа по-рано.

Лек автомобил Volkswagen Golf е блъснал велосипедист.

Във вторник около 15:40 часа 63-годишният водач Г. Б. от Добринище е пътувал от Банско за Разлог. 23-годишният М. Я. от Банско тръгнал да пресича неправилно шосето с колелото си, когато бил пометен от колата.

Пострадалият велосипедист е транспортиран в разложката болница. При прегледа е установено, че има контузна рана в областта на главата.

Водещи

Най-четени