Мъж фрасна полицай без причина в Брегово 13.06 | 11:29

От iNews.bg

Мъж е фраснал полицай без причина в Брегово, съобщава Конкурент.

Малко преди 21 часа в дежурната част на полицията е получен сигнал за междусъседски скандал на ул.”С.Димитров” в града. Към мястото са насочени двама полицаи.

При изясняване на случая, в близост до мястото на скандала, служителите на реда забелязали друг бреговчанин, който във видимо нетрезво състояние се качил в автомобил и потеглил.

Колата е била спряна за проверка. Тя е била управлявана от К.М. на 44 години. Униформените поискали съдействие от служители на сектор Пътна полиция, на мястото пристигнали двама пътни полицаи.

При тестване с дрегер пробата на шофьора отчела показание 1,8 промила, срещу него било образувано незабавно производство. Докато пътните полицаи оформяли документите по проверката на мястото пристигнал още един бреговчанин във видимо нетрезво състояние – Б.Б. (30г.).

"Без да има отношение към двата случая – междусъседския скандал и шофирането след употреба на алкохол, той внезапно започнал да отправя словесни нападки и нецензурни реплики към полицаите, не се подчинил на отправените му устни разпореждания, продължил със заканите, нанесъл удар в лицето на единия полицай и скъсал две копчета от униформата му", обясниха от МВР във Видин. Б.Б. е задържан за срок до 24 часа, срещу него е образувано бързо производство за хулиганство.

Водещи

Най-четени